JavaScript is disabled

انواع غذاههای چینی با بادمجان

نسخه v۳.۰

نصب از بازار

۲۰۰۰ تومان

نصب+۱۰ 
۱ نظر5
دستهآموزش
حجم۲ مگابایت
آخرین به‌روزرسانی

مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

نسخه v۳.۰تاریخ بررسی: ۲۰ فروردین ۱۴۰۱
آنتی‌ویروسوضعیت
Esetسالم
McAfeeسالم
Symantecسالم
DrWebسالم
Comodoسالم
ZonerMobileSecurityسالم
FSecureسالم
ClamAvسالم
Kasperskyسالم
GooglePlayProtectسالم
جزئیات بیشتر

دراین برنامه تلاش کردیم پخت انواع غذا با بادمجان را آموزش دهیم تا بیشتر از این ماده خوراکی با ارزش استفاده کنید.


بادمجان متعلق به خانواده سيب زميني است از زمانهاي بسيار قديم در هند كشت مي شده است و از آنجا به نقاط ديگر جهان راه يافته است . چين از قرن نهم هجري شروع به كشت و زرع آن كرد . تجار انگليسي اين گياه را در قرن هفدهم ميلادي از گينه ودر انگلستان كردند و آنرا بنام كدوي گينه اي ميناميدند .


بادمجان در تمام مدت سال وجود دارد و در آمريكا ، ايالات فلوريدا ، تگزاس ، لويزيانا و نيوجرسي بيشتر محصول بدمجان آمريكا را كشت مي كنند .


از نظر طب قديم بادمجان گرم و خيلي خشك است . بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بي بو و خاصيت است داراي خواص زيادي است . مهمترين خاصيت آن كم كالري بودن آن است كه غذاي بسيار خوبي براي كساني است كه مي خواهند وزن كم كنند زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز مي باشد .