نسخه ۱
پرداخت درون برنامهای
نصب | +۲ هزار |
۲ نظر | 5 |
دسته | آشپزی و رستوران |
حجم | ۶ مگابایت |
آخرین بهروزرسانی |
«زولبیا» در اصل «زلیبی یا زلبی» تغییر یافته واژه «صلیبی» میباشد چون به شکل صلیبی که دور آن یک دایره میکشیدهاند ساخته میشده.
این شیرینی در مناطق جنوب ایران هنوز هم با نام «زلیبی» شناخته میشود.
تولید و مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.
شیعیان ایرانی در ماه رمضان، از زولبیا و بامیه برای افطار استفاده میکنند.