JavaScript is disabled

فال حافظ با شِیک

نسخه ۱.۰

نصب از بازار
نصب+۱۰۰ 
۲ نظر3.5
دستهسرگرمی
حجم۳ مگابایت
آخرین به‌روزرسانی

مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

نسخه ۱.۰تاریخ بررسی: ۲۰ فروردین ۱۴۰۱
آنتی‌ویروسوضعیت
ClamAvسالم
DrWebسالم
Kasperskyسالم
Comodoسالم
ZonerMobileSecurityسالم
GooglePlayProtectسالم
FSecureسالم
Symantecسالم
McAfeeسالم
Esetسالم
جزئیات بیشتر

با استفاده از این نرم افزار شما می توانید با تکان دادن تلفن همراه خود(شِیک Shake) فال حافظ بگیرید.

 


 فال گرفتن كه به معنی پیش‌بینی كردن و پیش‌گویی درباره واقعه و عملی است كه در آینده اتفاق خواهد افتاد، از فرهنگ و دانش عامیانه مردم برخاسته است. و از آن‌جا كه بخشی از میراث معنوی شامل سنت‌های شفاهی و دانش و تجارب اجتماعی مردم می‌شود، فال‌گیری و به ویژه "فال حافظ" قابلیت ثبت در فهرست میراث معنوی را داراست.


شاید كه در برخورد اول با موضوع، "فال‌ حافظ" را برای ثبت در فهرست میراث معنوی چندان قابل توجه نیابیم، اما با آشنایی بیشتر، نظرمان تغییر خواهد كرد.


برای این منظور می‌بایستی با جنبه‌های مختلف فال‌گیری و اعتقاد مردم به فال حافظ آشنا شویم:


1- فال‌گرفتن در فرهنگ ما پیشینه‌ی طولانی دارد. در واقع تفال و مشورت با كتاب‌های مورد احترام و علاقه مردم، همچون كتاب‌های دینی، دیوان شاعران و به ویژه عارفان در میان ایرانیان باوری دیرینه است. به طور مثال در كتاب‌های تاریخی فراوانی آمده است كه سلطان یا فرمانده سپاه كه فردای جنگ برایش نامعلوم است، با یك فال تصمیمش را عوض كرده و یا ‌این كه مصمم‌تر از پیش شده است. همچنین شاهد هستیم كه فال‌بینی در میان عوام مردم تا امروز هم جایگاه خود را حفظ كرده است.


2- علاقه مردم به تفال به منظور اطلاع یافتن از وضعیتی است كه برایشان قابل پیش‌بینی نیست و گاهی نیز به منظور صلاح‌اندیشی و مشورت انجام می‌گیرد.


      


فال حافظ:


اگرچه احترام و اعتقاد ویژه‌ای كه به حافظ در میان ایرانیان وجود دارد، لازم به یادآوری نیست، اما برای موضوع "فال حافظ" می‌بایستی كه به آن‌ها اشاره كوتاهی داشته باشیم.


 


درباره مشورت پادشاهان و بزرگان از دیوان حافظ و یافتن جواب "وصف‌الحال"، روایت‌ها و سندهای تاریخی فراوانی در دست است. از دوره صفویه به بعد، شاهدهای فراوانی درباره كرامت‌ها و لطیفه‌های شگفت‌آمیز فال حافظ سراغ داریم كه در تذكره‌ها، یا به صورت مجموعه‌های مستقل در ایران و هندوستان نشر یافته است. لقب "لسا‌ن‌الغیب" و "ترجمان الاسرار"، كه تذكره نویسان و عارفان همواره حافظ را به این صفت نامیده‌اند، به این خاطر است كه در باور عامه مردم، حافظ از نیت همگان خبر داشته است.


دیوان حافظ یكی از كتاب‌هایی است كه در خانه هر ایرانی وجو دارد و در كنار قرآن قرار داده می‌شود. جالب این‌كه در میان برخی از هم‌وطنان، دیوان حافظ را در سفره هفت سین می‌گذارند و پس از تحویل سال برای تمام افراد خانواده فال می‌گیرند.


برنامه نویس:
سینا شمسی

برنامه‌های مرتبط

دیگران نصب کرده‌اند

برنامه‌های مشابه