JavaScript is disabled

فلسفه شناسی

نسخه ۱

نصب از بازار

پرداخت درون برنامه‌ای

نصب+۱ هزار
۱۴۶ نظر4.6
دستهکتاب‌ها و مطبوعات
حجم۲ مگابایت
آخرین به‌روزرسانی

مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

نسخه ۱تاریخ بررسی: ۲۰ فروردین ۱۴۰۱
آنتی‌ویروسوضعیت
Symantecسالم
Comodoسالم
DrWebسالم
Kasperskyسالم
FSecureسالم
McAfeeسالم
GooglePlayProtectسالم
ZonerMobileSecurityسالم
ClamAvسالم
Esetسالم
جزئیات بیشتر


این برنامه در مورد شناخت فلسفه هست ودر این موضوعهای خوبی هست به شما توصیه میکنم این برنامه را از دست ندهید
در قرون وسطا، معنای فلسفه از این نیز گسترده‌‌تر شد. حتّی ادبیّات را به حوزه فلسفه راه دادند. اصطلاح (¬Ph.D) که در همه رشته‌‌های علمی به کار می‌‌رود و به معنای دکتر فلسفه است، به رشته علمی خاصّی اختصاص ندارد؛ همه علوم عقلی، تاریخ، ادبیّات و مانند آن را شامل می‌‌شود و این به ظاهر میراث دورانی است که فلسفه چنین اصطلاح عامّی یافته است.
اصطلاحی دیگر، درست در نقطه مقابل این اصطلاح پیدا شد؛ آن زمان که روش تجربی در علوم اوج گرفت و گونه‌‌ای حس‌‌گرایی در میان فیلسوفان و دانشمندان رواج یافت و اصطلاح (ساینس) Science را به کار بردند. آن‌‌ها به رشته‌‌های علمی و آنچه با روش تجربی قابل اثبات نبود، چندان بهایی نمی‌‌دادند. بنابراین، آنچه قبلا با روشی خاص مطرح می‌‌شد و جزئی از فلسفه بود - مثل طبیعیات، فلکیات، متافیزیک و چیزهایی از این قبیل - یکی یکی از حوزه فلسفه خارج و به نام علمی خاص نامیده شد و باقی ماند آن شاخه‌‌هایی از دانش بشری که با روش تجربی قابل اثبات نبود. هنوز هم این اصطلاح در بعضی محافل غربی به صورت جدی به کار می‌‌رود که فلسفه را در مقابل علم به کار می‌‌برند و یک بار منفی دارد؛ یعنی برای علمی (در برابر فلسفی) بار مثبتی قائل هستند که قابل اثبات تجربی و تحصّلی است. ولی فلسفه و مطالب فلسفی را، که قابل اثبات تجربی نیستند، علمی نمی‌‌دانند. این هم یک اصطلاح خاص است که بخصوص در قرن‌‌های اخیر و از وقتی فلسفه تجربی و گرایش پوزیتیویستی در مغرب زمین رواج پیدا کرده و اوج گرفته، این اصطلاح رواج پیدا کرده است.
لطفا توجه بفرمایید این برنامه کاملا رایگان نیست این برنامه دارای 100 موضوع مختلف هست که 20 موضوع ان رایگان وبرای استفاده از سایر اطلاعات باید ان را ارتقاءدهید
با امکانات
✔✔لیست علاقه مندی
✔✔جستجو
✔✔اشتراک گذاری
✔✔رابط کاربری زیبا ساده و دلنشین
✔✔تنظیمات فونت و فاصله بین خط ها
✔✔و.........
موفق باشید
منبع
beytoote.com
ویکی پدیا