JavaScript is disabled

آشپزی با نودل

نسخه ۱.۲

نصب از بازار
نصب+۲ هزار
۱،۳۱۲ نظر4.4
دستهآشپزی و رستوران
حجم۹۸۴ کیلوبایت
آخرین به‌روزرسانی

مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

نسخه ۱.۲تاریخ بررسی: ۲۰ فروردین ۱۴۰۱
آنتی‌ویروسوضعیت
Comodoسالم
McAfeeسالم
ZonerMobileSecurityسالم
Kasperskyسالم
Symantecسالم
DrWebسالم
GooglePlayProtectسالم
Esetسالم
FSecureسالم
ClamAvسالم
جزئیات بیشتر

نودل یک غذایی اصلی است که از برش خمیر فطیر (عمل آوری نشده) به شکل‌های متنوعی همچون لوله‌ای، موجی، رشته‌ای و صدفی برش می‌خورد، اما نودل نواری نازک رشته ای، مرسوم‌ترین فرم نودل است. به طور معمول نودل را در آب جوش طبخ می کنند و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده می‌شود. البته روش دیگر طبخ آن سرخ کردن نودل در ماهی تابه و سرخ کردن عمیق آن است. نودل به طور معمول با سس و یا به همراه سوپ سرو می‌شود. نودل را می‌توان برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کرد، یا می توان آن را خشک کرده و برای مدت طولانی‌تر و مصرف در آینده نگهداری نمود.
در انگلیسی آمریکایی، نودل یک واژه فراگیر برای محصولات فرآوری شده خمیر آرد است. در انگلیسی بریتانیایی واژه نودل به طور کلی به غذایی از خمیر آرد اشاره دارد که به شکل نواری نازک و بلند است. در هنگام بحث درباره نودل باید، ترکیبات و خاستگاه جغرافیایی و فرهنگی آن مدنظر گرفته شود. نودل از کلمه آلمانی (Nudel) به معنای رشته مشتق شده است.
برنامه «آشپزی با نودل» 40 روش برای طبخ نودل را در اختیار شما قرار داده است که در آینده با روش های جدید بروزرسانی خواهد شد.

منبع :
انجمن مهررود (www.mehrood.com)

برنامه‌های مرتبط

دیگران نصب کرده‌اند

برنامه‌های مشابه