نسخه ۵.۹۴
۲۰۰۰ تومان
نصب | +۱۰ |
۶ نظر | 4.5 |
دسته | تناسب اندام |
حجم | ۲ مگابایت |
آخرین بهروزرسانی |
بنام خدا
ادویهها و گیاهان معطر علاوه بر اینکه مقدار مناسبی ویتامین، املاح و فیبر به غذا اضافه میکنند، حاوی آنتیاکسیدانهایی هستند که عوامل تخریب کننده سلولها یعنی رادیکالهای آزاد را خنثی میکنند.
همچنین ادویه در زبان عربی جمع مکسر دواء میباشد و به گیاهان و طعم دهندههایی اطلاق میگردد که برای مقاصد خوراکی یا دارویی به کار میروند. از ادویهها برای تقویت مزه غذا و یا حتی داروها استفاده میشود.
از جمله:
زیره سیاه
ادویه هایی برای سلامتی
پیشگیری از سرطان با زعفران
نمک دریا
نکات علمی زعفران
زرد چوبه
سماق
دراچین
زنجبیل
فواید سرکه
هل
مار چوبه
و....